Printfriendly

2013. augusztus 28., szerda

Egyszerű tepertőkrém

Anyukám kitűnő tepertőkrémet készít. Az Ő receptje szerint én is összedobtam egy kis adagot. A frissen sült Burgonyás bagett feltétje lett. A lila hagymát nem érdemes lehagyni :-)


Hozzávalók 3 főre:

  • 15 dkg tepertő
  • 1 nagy csipet só
  • 1 csipet őrölt bors
  • 1 kk mustár
  • 1 ek margarin
A bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk.
Sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a margarint és a mustárt.

Alaposan összekeverjük.

Ha nem találjuk kellőképpen kenhetőnek, tehetünk még hozzá kevés margarint.

Friss kenyérre kenve zöldségekkel, lila hagymával kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése